FOLK SLUTAR ALDRIG FRÅGA.

vad heter killarna ni skriver om som är så hemliga? av copyrightskäl kan vi tyvärr inte tala om det, ni får helt enkelt vänta tills tiden är inne och vi känner själva att vi vill dela med oss våra största (inte riktigt, men just nu) kärlekar till 200.000 läsare liksom. tänk er själva?!

vilken skola går ni på? vi båda går på världens bästa skola (ja vi vet att den är bäst för vi har gått på alla skolor i hela världen) thorén business school. dock olika program, sorgligt nog.

varför uppdaterar jasmin så sällan? hon har så jävla mycket att göra, mata kaniner, gå på sånglektioner, gå i skolan, plåstra om morsan sin, vattna träden i trädgården osv. ni märker ju själva att man inte kan sätta bloggen i första hand jämt?! jeeez, ni får tänka till innan ni frågar.

spelar ni nått instrument?? det har vi aldrig skrivit ut på bloggen, men det är definitivt inte för att vi skäms för det. jasmin går på sånglektioner varje dag efter skolan och spelar även munspel på helgerna. jagkör helhjärtat på fiolspelandet. fiol är det bästa jag vet.

vad fick ni för datorer av skolan? vi fick dom inte för det första, låna dom fick vi göra. så var god formulera om frågan så svarar vi.

vad fick ni låna för datorer av skolan? nöjd? nu är jag jättenöjd, tack så mycket!!!! vi fick låna en dell vostro 1015 om det säger dig nånting?

har ni många syskon? negrar brukar ju ha det... ja, jasmin har 14 systrar och en brorsa, jag har däremot två systrar och två bröder! bosnier är inte känd för att ha jääättemånga barn.

vad tycker ni om fjärilar??? dom e fina. puss!! tack för att du läser bloggen!!! <3333

Vi har sjukt dryga läsare som ställer jätteedumma frågor, men såklart så uppskattar vi det. tro inte att vi svarar på 1 min, vi har liksom inte tid. bloggen är mest som en hobby. nu ska jag laga mat och sen äta mat och sen ringa jasmin för att kolla upp om vi kan fixa en läsarträff, det skulle ni gilla va?? elvira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0